| Καρμπυρατέρ vs Injection | |
|
+9fragos Mamatos Γλάρος innovakias x-treme tsakali Daytonass Strogylofanareas!!!! Duckrider 13 απαντήσεις |
|
Καρμπυρατέρ vs Injection | Καρμπυρατέρ | | 86% | [ 42 ] | Injection | | 14% | [ 7 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 49 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 11 Δεκ 2010, 06:51 | |
| Ψηφίστε ποιο είναι το καλύτερο. | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 11 Δεκ 2010, 08:53 | |
| Απο αποψη πρακτικοτητας και οικονομιας το injection ειναι σαφως καλυτερο.... αλλα ρε παιδια... για εναν παπου, για μια κουλομαρια... οχι για εμας ρε παιδια... εγω προσωπικα 8ελω καρμπυρατερ.. γουσταρω βρομα και μεγε8ος και χιλιοστα και FCR(Οοο μεγαλε 8εε των καρμπυρατερ ) και Κeihin... οποιος γουσταρει τα τσιλικα καγκουρεμενα παπακια 8α με καταλαβει... | |
|
| |
Daytonass
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 30 Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 67
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 11 Δεκ 2010, 09:02 | |
| Εννοειτε με κραμπυλατερ.. Αλλα το καθε ενα εχει τα προτερηματα και τα μειωνεκτηματα του.. Πχ αν θελουμε τελεια καυση διαλεγουμε injection και αν πχ βελτιωσουμε την παπια και θελουμε περισσοτερο καυσιμο βαζουμε ενα προγραμμα και στελνει ποσοτητα βενζινης που θελουμε, μαζι με την καταλληλη ποσοτητα αερα και δεν θα μπερδευει...Ενω με το καρμπυλατερ "ανοιξε λιγο απο δω-κλεισε λιγο απο εκει" παντα θα μπερδευει,,αλλα θα εχουμε δυναμη | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 11 Δεκ 2010, 09:06 | |
| και 8α εχουμε και τη ηδονη του ηχου και της φλογας σε κα8ε μπερδεμα... !! χεχεχεχε πρααααααααααα πρα πρα πραμ μπαμ! | |
|
| |
tsakali
Ονομα : Μάριος Τόπος : Αθηνα-Πυργος Ηλικία : 29 Μηχανη : Honda C50(στρογγυλοφαναρο 72cc) Αριθμός μηνυμάτων : 97
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 11 Δεκ 2010, 12:13 | |
| παραδοσιακος τροπος εισαγωγης καυσιμων | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 11 Δεκ 2010, 12:17 | |
| να μαντεψω! κερασμα?? βαζεις σε ενα παγουρακι βενζινη (μπορεις και τα ε3ης: νιτρομε8ανολη, μαζουτ, πυριτιο, κυροζινη και super 100.) και μετα τα ριχνεις κατευ8ειαν μεσα, απο εκει που εχει την τρυπα για να εισαγεται ο αερας... χεχεχεχεχε εεεεε ρε γλεντιααααα!!!! | |
|
| |
Daytonass
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 30 Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 67
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 11 Δεκ 2010, 12:22 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- να μαντεψω! κερασμα?? βαζεις σε ενα παγουρακι βενζινη (μπορεις και τα ε3ης: νιτρομε8ανολη, μαζουτ, πυριτιο, κυροζινη και super 100.) και μετα τα ριχνεις κατευ8ειαν μεσα, απο εκει που εχει
την τρυπα για να εισαγεται ο αερας... χεχεχεχεχε εεεεε ρε γλεντιααααα!!!! Ακομα μεσα εισαι ρε σπαμμερ? χαχαχαχα Εγω παντως οταν με ειχε πιασει η ορεξη να αναστησω ενα μηχανακι 35 χρονων διχρονο , δεν επερμε με τπτ μπρος και εριξα βενζινα με ενα μπουκαλακι απευθειας στον κυλινδρο μεσα πηρε, τσακμακι | |
|
| |
Daytonass
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 11 Δεκ 2010, 12:23 | |
| - Daytonass έγραψε:
- Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- να μαντεψω! κερασμα?? βαζεις σε ενα παγουρακι βενζινη (μπορεις και τα ε3ης: νιτρομε8ανολη, μαζουτ, πυριτιο, κυροζινη και super 100.) και μετα τα ριχνεις κατευ8ειαν μεσα, απο εκει που εχει
την τρυπα για να εισαγεται ο αερας... χεχεχεχεχε εεεεε ρε γλεντιααααα!!!! Ακομα μεσα εισαι ρε σπαμμερ? χαχαχαχα Εγω παντως οταν με ειχε πιασει η ορεξη να αναστησω ενα μηχανακι 35 χρονων διχρονο , δεν επερμε με τπτ μπρος και εριξα βενζινα με ενα μπουκαλακι απευθειας στον κυλινδρο μεσα πηρε, τσακμακι Τι καρμπυλατερ κ τι μλκιες...μπουκαλι for ever αχαχαχαχ | |
|
| |
| |
| |
x-treme
Τόπος : Detroit Texas Ηλικία : 31 Μηχανη : HONDA GLX xxCC Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Κυρ 12 Δεκ 2010, 00:11 | |
| Για τους νεους καρμπυρατερ δαγκωτο.Τωρα αν το θες μονο για την δουλεια πας σε injection λογο οικονομιας...Αλλα προσωπικα το καρμπυρατερ πιστευω μπορει να τα κανει και τα δυο.Π.Χ εγω το glxaki που εχω το ειχα πρωτα 16 keihin και δεν τελειωνε ποτε το τεποζιτο αλλα δν πηγαινε πολυ το παπι.Τωρα εχω ενα dellordo 24 το οποιο ναι μεν καταπινει περισσοτερο αλλα δινει κιολλας σε γκαζι | |
|
| |
innovakias
Ονομα : Γιώργος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 33 Μηχανη : Honda Innova 125 Αριθμός μηνυμάτων : 80
| |
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Τρι 28 Δεκ 2010, 05:18 | |
| | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Τρι 28 Δεκ 2010, 06:06 | |
| στις μερες μας καλυτερο ειναι το injection και για αυτο βγαινουν ολο και περισσοτερα μοντελα.. αλλα δεν μου αρεσει καθολου ο θορυβος του και εππισης δεν συμβαδιζω ποτε με την εποχη μου εγω.. αλλα η μαλκια στο καρμπ ειναι το ρυθμισμα.. | |
|
| |
Mamatos
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Τρι 28 Δεκ 2010, 07:28 | |
| Με τη λογικη οτι το παπακι ειναι ενα οικονομικο μεσο-εργαλειο προτιμοτερο ειναι το καρμπιρατερ γιατι κατεβαζει και το κοστος παραγωγης της μοτοσυκλετας. Επεισης αν χαλασει το injection ή η τρομπα βενζινης θα χρειαστεις περισοτερα χρηματα για επισκευη ή αντικατασταση αποτι στο καρμπιρατερ που απλα θα χρειαστει ενα καθαρισμα. Η οικονομια στα καυσιμα ειναι ιδια ειτε εχει καρμιρατερ ειτε injection. Injection βαλανε οι εταιριες μονο και μονο επειδη τους υποχρεωσε η νομοθεσια. Για παπι το θεωρω περιτο να ειναι ιnjection. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Τρι 28 Δεκ 2010, 09:21 | |
| | |
|
| |
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Τετ 29 Δεκ 2010, 02:32 | |
| και εγω καρμπυρατερ προτιμώ!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fragos στις Τετ 29 Δεκ 2010, 10:28, 1 φορά | |
|
| |
xrhstos_1976
Ονομα : χρηστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Τετ 29 Δεκ 2010, 09:58 | |
| και γω πιστευω πως απο θεμα οικονομιας καλο το injection το καρμπιλατερ ομως ειναι πως να το κανουμε ....για πολλες τσιτες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Τετ 29 Δεκ 2010, 10:04 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ... ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΥ ΡAΤΕΡ χεχεεχεχεχεχεχε | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Πεμ 30 Δεκ 2010, 02:39 | |
| |
|
| |
zedakias
Ονομα : zedakias Τόπος : 8essaloniki Ηλικία : 31 Μηχανη : yamaha z Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Παρ 31 Δεκ 2010, 04:46 | |
| αναλογος τι 8ες ειναι..αν παρεις ενα r1 ας πουμε δεν 8α βαλεις καρμπιρατερ..κατα την ταπεινη μου γνωμη...το injektion απλα βοη8α στην οικονομια βενζινης...το καρμπιλατερ ειναι old time klassik...για πολλες τσιτες π λεει και ο φιλος απο πανω....εγω παντως προτεινω καρμπιρατερ... | |
|
| |
kostasSC
Ονομα : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 42 Μηχανη : Modenas X-Cite 130 Αριθμός μηνυμάτων : 37
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Πεμ 06 Ιαν 2011, 10:13 | |
| - Mamatos έγραψε:
- Με τη λογικη οτι το παπακι ειναι ενα οικονομικο μεσο-εργαλειο προτιμοτερο ειναι το καρμπιρατερ γιατι κατεβαζει και το κοστος παραγωγης της μοτοσυκλετας. Επεισης αν χαλασει το injection ή η τρομπα βενζινης θα χρειαστεις περισοτερα χρηματα για επισκευη ή αντικατασταση αποτι στο καρμπιρατερ που απλα θα χρειαστει ενα καθαρισμα. Η οικονομια στα καυσιμα ειναι ιδια ειτε εχει καρμιρατερ ειτε injection. Injection βαλανε οι εταιριες μονο και μονο επειδη τους υποχρεωσε η νομοθεσια. Για παπι το θεωρω περιτο να ειναι ιnjection.
Συμφωνώ απόλυτα... Injection καλύτερα σε μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού... Εκεί ναί | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Παρ 07 Ιαν 2011, 07:16 | |
| Καρμπυρατερ ειναι για πολυ γκαζη να'ουμε...ενω το injection για οικονομια και για ποιο μεγαλη μοτοσυκλετα... :bike2: | |
|
| |
x-treme
Τόπος : Detroit Texas Ηλικία : 31 Μηχανη : HONDA GLX xxCC Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Κυρ 16 Ιαν 2011, 10:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Κυρ 16 Ιαν 2011, 10:09 | |
| Ααααααααααααααααααα πεστω ετσι.... λεω κι'εγω... να σου πω... ολη η δουλεια ποσο σου εχει στιχισει γενικοτερα?? | |
|
| |
x-treme
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Παρ 21 Ιαν 2011, 01:41 | |
| Εσωτερικα και εξωτερικα γυρω στα 1000 αλλα ως τελειος ασχετος οταν αρχισα τις μετατροπες εκανα διαφορα και εχασα γυρω στο 200αρι επιπλεον. | |
|
| |
| Καρμπυρατέρ vs Injection | |
|