Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Παρ 21 Ιαν 2011, 02:50 | |
| οχι οχι... δεν με ενδιαφερει το ε3ωτερικο... για το μοτερ θελω να ξερω γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο... 72αρι και βαραει 100 ??? πως το εκανες?? | |
|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Παρ 21 Ιαν 2011, 10:31 | |
| |
|
x-treme
Τόπος : Detroit Texas Ηλικία : 31 Μηχανη : HONDA GLX xxCC Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 22 Ιαν 2011, 04:40 | |
| 72cc top πιστονι,κυλινδρος shark,αλλαγη τρομπας λαδιου, ρουλεμαν(στροφαλου κ.τ.λ),σαζμαν,astrea κεφαλη με 28 χιλιοστα θυριδα,dellordo 24αρι καρμπυρατερ, ηλεκτρονικη,μπουζοπιπα agv,πηνεια αυθεντικα απο 90αρι(το μετετραψα σε 12βολτ απο 6),πισω 36 γραναζι και μπροστα 14,και απο οτι θυμαμαι ολα στο μοτερ εσωτερικα εκτος απο στροφαλο αλλαχτηκαν με καινουργια.Το ειχα και ροτορα αλλα δν εκανε πολλα.Εξατμιση sebring(χρυσοκάρτινη).Αυτη τη στιγμη θελω ρυθμισμα βαλβιδες και αλλαγμα καρμπυρατερ γιατι αφησε πνευμα και δεν παει βημα | |
|
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 22 Ιαν 2011, 04:44 | |
| ωραιος ρε μεγαλε... εχεις ριξει δουλεια... και ολα αυτα ποσο σου πηγαν περιπου??
να σου πω... τι επαθε ακριβως..??
| |
|
x-treme
Τόπος : Detroit Texas Ηλικία : 31 Μηχανη : HONDA GLX xxCC Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 22 Ιαν 2011, 04:50 | |
| To μοτερ μου βγηκε γυρω στα 500 αλλα κερδισα απο κατι πραγματα που μου εδωσε ενα φιλαρακι μηχανικος(οπως τα αυθεντικα πηνεια)και επισης εχασα απο δικες μου βλακειες.Τωρα τραβαει τρελα σκασιματα οταν πιανει την ροπη και δν τραβαει καθολου.Επισης το καρμπυρατερ εχει σπασμενη βιδα ρελαντι και ειναι απο 100χερι και θελει αλλαγμα.χαχαχα.Θελω και δισκακια γιατι πατινάρει.(δυο χρονια δεν εχω αλλαξει τπτ αλλο εκτος απο λαδια) | |
|
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 22 Ιαν 2011, 04:51 | |
| παλι καλα να λες.. παντως με 500 δεν θα μπορουσες να κανεις περισοτερα??? ενοοο σε κυβικα ετσι... ??????????????????????????????????????????????????????????? | |
|
x-treme
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 22 Ιαν 2011, 04:56 | |
| Στα 500 ηταν και πραγματα που επρεπε να αλλαχτουν ετσι και αλλιως οπως το σαζμαν που ηταν σπασμενο,κομμενα πηνεια και τρομπα λαδιου που εσπασε και αυτη.Εννοειτε πως με 500 καθαρα σε ανταλλακτικα θα ειχα κανει πολυ περισσοτερα.Οπως 55 mm aasa η τιποτα τετοιο. | |
|
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Σαβ 22 Ιαν 2011, 05:57 | |
| αααααααααααα οκεικ... καταλαβα... ντα3 κομπλε.. | |
|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Τρι 01 Μαρ 2011, 12:17 | |
| καρμπυρατερ απλα!!!!!!!!! |
|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καρμπυρατέρ vs Injection Τετ 02 Μαρ 2011, 04:18 | |
| καρμπ γιατι τρελενομαι για μπερδεματα |
|